elbee.bg

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД - НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР!

Системи за видеонаблюдение Системи за сигурност със висока разделителна способност
Отдалечена поддръжка Поддръжка на компютърни системи със софтуер за отдалечен достъп.
Дигитален маркетинг Поддръжка на социални медии, e-mail кампании, блогове, интернет реклама и др.
Поддръжка на IT услуги Пълен аутсорс на IT услуги, за облекчаване на вашия бизнес!
Структурни Кабелни Системи Грижа за правилното функциониране на вашата мрежа.
WiFi инсталация и поддръжка Проектиране, изграждане, пускане в експлоатация и поддръжка на WiFi системи.
Сервиз на IT хардуер. Сервиз на компютърна техника, ремонт на ниско ниво на дънни платки.

Дейности на ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД.

Пълна техническа поддръжка на вашия бизнес.

Аутсорсинг на услугите в областта на техническата поддръжка от вашия бизнес към нашата фирма. Фирмата може да поеме поддръжката на дейностите свързани с компютърния хардуер, операционните системи, софтуера, печата. Backup на вашите данни, за гарантиране на сигурно локално пазене на документите на фирмата. Предпазване от вируси, които криптират вашите данни и след това искат откуп, за да ви ги върнат. Ремонт на ниско ниво на електрониката с която разполагате. Подмяна на повредени електронни компоненти, ребол на чипове и други дейносто по отстряняване на проблеми свързани с електрониката с която боравите.

More
СКС и WiFi инсталации - проектирани за вашите нужди и гарантирано работещи. Използване на кабели и техника от реномирани производители. Работа с продукти на Ubiquiti.

Инсталация и поддръжка на системи за видеонаблюдение, конфигурирани, както за вашият бизнес, така и за сигорността на вашия дом. Инсталация, пускане в експлоатация и поддръжка на противопожарни системи, домофонни системи, озвучителни системи, телафонни системи, сигнално охранителни системи, управление на достъп. Дигитален маркетинг, SEO поддръжка, изграждане на нов интернет сайт. Поддръжка на социални медии, e-mail кампании, блогове, интернет реклама и др. Отдалечена поддръжка на софтуер. Поддръжка от разстояние, без да има нужда да се посещава клиента на място. Спестяване на транспортни разходи и бързо отстраняване на проблема.

More

Информация за нашата работа.

1.
Стратегия за дигитален маркетинг. Пълна и завършена процедура за навлизане на вашият бизнес в интернет пространството. От изграждането на сайт до неговото максимално промотиране.
2.
WiFi мрежи на базата на Ubiquiti. Изгражденето на безжична мрежа може да бъде доста сложен процес, когато става дума за покритие на сигнала на голями площи или офиси с доста стени. Също така много рядко се обръща внимание на това, колко човека ще използват тези мрежи, а това наистина е много важно. На всички тези въпроси, ние може да намерим решение и имаме готови отговори.
3.
Ремонт на електроника. Много често в PC сервизната дейност - след установяване на проблема се прибягва директно към замяна на дефектния компонент. Това разбира се е възможно най - лесния начин за отстраняване на проблема, но със сигурност не е най - евтиния. Ние винаги търсим вариант за ремонт на ниско ниво на електрониката, така че да може клиента да остане максимално доволен от работата си с нас.

Нашите Услуги.