elbee.bg

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД - НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР!

Системи за видеонаблюдение Системи за сигурност с висока разделителна способност
Отдалечена поддръжка Поддръжка на компютърни системи със софтуер за отдалечен достъп.
Дигитален маркетинг Поддръжка на социални медии, e-mail кампании, блогове, интернет реклама и др.
Поддръжка на IT услуги Пълен аутсорс на IT услуги, за облекчаване на вашия бизнес!
Структурни Кабелни Системи Грижа за правилното функциониране на вашата мрежа.
WiFi инсталация и поддръжка Проектиране, изграждане, пускане в експлоатация и поддръжка на WiFi системи.
Сервиз на IT хардуер. Сервиз на компютърна техника, ремонт на ниско ниво на дънни платки.

Ремонт и поддръжка на IT техника!

Експертизата с която разполагаме ни позволява бързо и ефективно да отстраним проблемите във вашата техника. От ремонт на Десктоп системи, до Лаптоп ремонти, Смяна на екрани на лаптопи, Смяна на буксата на захранването на дънната платка и много други.

Поддръжка на място

Ремонт на място при клиента.

Предлагаме посещение на място при клиента, независимо дали става въпрос за домашен компютър или бизнес такъв. Предлагаме взимане на повредената техника и след ремонтирането и доставка до клиента. Независимо как ще направите поръчката, дали ремонт на място или ремонт в наш офис, ние обещаваме следните услуги:

- Безплатна диагностика, ако решите да направите ремонта при нас.

- Повечето ремонти стават в рамките на 24-48 часа /като изключим доставка на резервни части, при което ще ви уведомим за времето на доставката/.

- Избор на замяна на резервни части с нови или втора ръка.

- Винаги първо възможност за ремонт.

Отдалечена поддръжка

Ремонт с отдалечен достъп.

Може да ремонтираме компютър където и да се намира. Много компютърни проблеми свързани с операционната система може да бъдат отстранени отдалечено, без да е нужно компютъра да бъде доставен до наш офис.

Отдалечена поддръжка

Премахване на вируси.

Ние сме експерти при премахването на вируси. Предлагаме и превантивна защита на вашия компютър с инсталирането на антивирусни програми или настройка на софтуерни или хардуерни защитни стени.

ремонт на настолни компютри

Ремонт и Ъпгреид.

Лаптоп или Десктоп системи - ремонт и ъпдейт. Може да направим всеки ремонт свързан с компютрите. Всички компютри донесени при нас за ремонт получават безплатно почистване от прах и смяна на термо-паста на процесора и видеокарата.

Ремонт на компонентно ниво.

Ако друга компания-сервиз ви каже, че ремонта е твърде скъп, донесете компютъра при нас. Ние правим ремонти, които много други сервизи избягват /поради изключително труден ремонт или незнание как да се направи/. Смяна на екрани на лаптопи, монитори и телефони.

Софтуерна инсталация и конфигуриране.

Ако имате проблем с инсталирането на ваш софтуер, ние може да помогнем. Наясно сме с особености свързани със съвместимост при операционните системи, нуждата от инсталиране на поддържащ софтуер или инсталация на ключове за сигурност /HASP/.

Решения за Бизнеса.

Чрез нас може да сте сигурни, че ще имате партньор, който ще работи да ви помага на вашия бизнес.

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД е компания чиято експертиза надхвърлят обичайни кръг от дейности на компаниите от бранша. Специализирани сме в дейности като, инфраструктурно окабеляване, изработка на интернет сайтове и интеграция на високи технологии в бизнеса. Тъй като разбираме тази наша дейност, фирмата е разработила план за поддръжка и работа с фирми, както в областта на средния и малък бизнес, така и с корпоративни компании. Избирайки ни нас за партньор в областта на IT технологиите, избирате фирма, която ще ви помогне да се фокусирате върху истинските проблеми на вашия бизнес.

Имаме изработен план за проактивно наблюдение на вашата мрежа и критичните ви сървъри, така че проблемите да бъдат открити преди да са довели до необратими щети. Проактивния план представлява система от резервиране на важната информация, настройки на софтуерни и хардуерни защитни стени, инсталиране на софтуер за защита от вируси, ъпдейт на проблемен софтуер и грижа за постоянен ъпдейт на операционната система, настройка на VPN при нужда, грижа за email комуникацията, почистване на пощата от спам и нарочно пратени вируси. Нашата компания може да направи и още една крачка в тази насока - инсталиране на специализирани продукти за следене на активността в корпоративната мрежа и дейността на служителите в нея. Ние предлагаме напълно да аутсорснете IT услугите към нас, така че вие да се средоточите върху вашия бизнес.

бекап

Домашен и Бизнес Backups.

Съхранението на важните данни е нещо за което се сещаме рядко, но то е много важно по две основни причини. Всяко едно устройство съхраняващо данни, рано или късно ще престане да работи /това дори е заложено в характеристиките на устройството/. Често се случва, важна информация да бъде изтрита по погрешка заедно с такава, която не ви трябва.

Има правило, че дадена информация на е ли бекъпната, значи не е важна.

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД има възможност да организира вашия бекъп по много различни начина, според вашите изисквания. Може да се прави бекъп в интернет, може да се прави и локално при вас. Като се има в предвид, че в днешно време, доста важна информация се държи в компютрите, при настъпване на проблем, ако сте направили бекъп за няколко часа ще си възстановите всичките данни, ако ли не ще преживеете един истински дигитален кошмар. Просто си помислете какво съдържание може да изгубите при срив на системата - от пазаруване в интернет, работни файлове, съхранена поща, запазени статии, снимки и видео на любимите ви моменти с любимите хора и мн. др. Но знайте, че компютрите не са вечни. Файловете може да се повредят при напълно коректно работна система, дънните платки се повреждат при проблеми с напрежението, самите твърди дискове имат много варианти да се повредят. И разбира се не на последно място така нашумелите криптовируси. Не се колебайте да направите стъпка към защита на вашата информация, а ние знаем как да го реализираме.

Аутсорс на IT отдела към нашата фирма.

Как го правим ние.

- Правим одит на вашата съществуваща IT инфраструктура, хардуер и операционни системи.

- Правим анализ на вашите бизнес процеси и набелязваме потенциалните рискове.

- Проактивно следим вашата IT среда, за да може да ограничим загубата на данни и сривовете в системата, като с това позволяваме бизнеса да продължи да работи.

- При вас ще се съкратят разходите свързани с плащане за посещения на сервизни техници, както и загубата на време. Нашият софтуер за отдалечена поддръжка ни позволява да решаваме проблеми без да идваме на място при вас.

- Ще сложим край на спама, изскачащите прозорци и вирусите, които са превзели вашите компютри.