elbee.bg

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД - НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР!

Системи за видеонаблюдение Системи за сигурност с висока разделителна способност
Отдалечена поддръжка Поддръжка на компютърни системи със софтуер за отдалечен достъп.
Дигитален маркетинг Поддръжка на социални медии, e-mail кампании, блогове, интернет реклама и др.
Поддръжка на IT услуги Пълен аутсорс на IT услуги, за облекчаване на вашия бизнес!
Структурни Кабелни Системи Грижа за правилното функциониране на вашата мрежа.
WiFi инсталация и поддръжка Проектиране, изграждане, пускане в експлоатация и поддръжка на WiFi системи.
Сервиз на IT хардуер. Сервиз на компютърна техника, ремонт на ниско ниво на дънни платки.

Ремонт на дънни платки за настолни компютри и лаптопи на компонентно ниво!

Ремонт на дънни платки.

Ремонт на дънни платки

Ремонтиране и замяна на компоненти по дънни платки. Замяна на сокети, ремонт на сокети, замяна на чипове, ремонт на захранващия сектор на дънните платки, смяна на разбити USB портове и други компоненти. Ремонт на повреден BIOS, чрез замяна на чипа. Чипа се разпоява от дъното, на новия чип се инсталира BIOS-a на програматор, новия чип се запоява на дъното. Замяна на повредени слотове на DDR, PCIe и др. Ремонт на RAM памет. Често се случва паметта да дефектира. Имаме възможност да направим проверка на паметта и да преценим дали може да бъде ремонтирана.

Машина за реболване - IR6500 BGA Rework Station.

машина са реболване

Разполагаме с машина за реболване на различни компоненти.

Ремонт на компютърни и др. захранвания.

ремонт на компютърно захранване

Ремонт и профилактика на компютърни захранвания. Профилактика на захранвания чрез смяна на проблемни кондензатори, смяна на пастата на Транзистор / MOSFET компонентите, почистване от прах и др. Ремонт на неработещи захранвания.

Използва се професионално оборудване за диагностика и запояване на компонентите. Това ни позволява да правим ремонтите бързо и много качествено.

Ремонта на електроника на компонентно ниво е процедура достатъчно трудна, изисвква професионални знания в не малка степен, а също така и специфично оборудване. Доверявайки се на нас може да сте уверени, че ще бъдат направени максимални усилия за възстановяване на работещото състояние на вашата техника.

Оборудване за ремонт

Самия сервиз се намира в Благоевград, но това не пречи повредената електроника да бъде пратена по куриер /цените са достатъчно ниски/, ние да направим анализ на повредата и след това да се премине при следващите стъпки. Това което трябва да се знае като особеност е че често се случва да трябва да се заменят компоненти, които не са налични в България и трябва да се чака доставка.

Логистика на стоки