elbee.bg

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД - НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР!

Системи за видеонаблюдение Системи за сигурност с висока разделителна способност
Отдалечена поддръжка Поддръжка на компютърни системи със софтуер за отдалечен достъп.
Дигитален маркетинг Поддръжка на социални медии, e-mail кампании, блогове, интернет реклама и др.
Поддръжка на IT услуги Пълен аутсорс на IT услуги, за облекчаване на вашия бизнес!
Структурни Кабелни Системи Грижа за правилното функциониране на вашата мрежа.
WiFi инсталация и поддръжка Проектиране, изграждане, пускане в експлоатация и поддръжка на WiFi системи.
Сервиз на IT хардуер. Сервиз на компютърна техника, ремонт на ниско ниво на дънни платки.

Ubiquiti WiFi Инсталации и Поддръжка!

Не само, че харесваме продуктите на Ubiquiti, ние ги използваме ежедневно. От камери за видеонаблюдение до WiFi инсталации.

Inifi Indoor и Outdoor Access Points

Безжичните точките за достъп на Ubiquiti, доставят постоянен сигнал на голямо разтояние. Инсталираме ги в офиси, общежития, зали, дори и лодки, просто казано навсякъде. Харесваме ги заради тяхната пройзводителност, издръжливости безотказност.

Unifi управляеми суичове.

Ако искате пройзводителност и надежност от мрежови суич, то тогава се обърнете към Ubiquiti. Всички модели предлагат Гигабитови портове и интелигентно управление на портовете. Ако желаете може да разполагате и с Power Over Ethernet (POE).

Unifi камери за видеонаблюдение.

Трудно може да се предложат по добри камери от тези на Ubiquiti. Камерите може да бъдат инсталирани виншно и вътрешно. Те ви доставят видео с висока разделителна възможност и звук, също така разполагат и с инфрачервена поддсветка, за да може да снимат и в тъмното. Могът да бъдат преглеждани от мобилни и десктоп системи.

Нашият дълаг опит в тази сфера ни позволява да разположим камерите на най - подходящите за това места. Окабеляването което прокарваме, го правим по начин, който да е най - подходящ за помещението в което се прокарва.

WiFi Инсталация и Поддръжка.

Wireless мрежа вече не е само удобство. Тя се явява необходимост при много бизнеси. Света около нас става безжичен и ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД, може да предложи помощ в тази насока. Вече е задължително служителите да може да достъпват вашата мрежа през WiFi устройства. Възможността вашите служители да се движат и да са свързани с корпоративната мрежа ги прави по - продуктивни и ефективни. Също така и възможността да използват техните лични устройства, безжичната среда ги прави по - свободни в корпоративната среда, подвижни от офис в офис или от зала в зала.

Нашата фирма може да инсталира подходящите устройства, които да осигуряват сигурност и постоянна връзка, където и да сте във вашата бизнес сграда, а дори и извън нея.

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД прави дизайн и инсталация на перфектната WiFi система за вашия бизнес. Дали ще е WiFi за вашия офис, склад, рестурант, училище, спортно съоръжение, ние може да го изградим.

Безжична Поддръжка.

ЕЛБИИ СЪЛУШЪНС ЕООД има опит в изграждането и поддръжката на мрежи. Необходима е постоянна поддръжка на изградените системи, за да може да се усигори сигурна и ефикасна среда. Защитните стени и точките за достъп се нуждаят от софтуерни ъпдейти и поправки в настройките. Нашата фирма е изградила методология, за да може да поддържаме устройствата сигурни и постоянно ъпдейтнати.